️️

Penzion Mayer

Namestitev v osrčju Bleda

Dobrodošli!
Penzion Mayer je le nežno sapico oddaljen od Blejskega jezera in nekaj korakov od vseh drugih pomembnih točk na Bledu, obenem pa si boste tu oddahnili v čudovito mirnem okolju.

V hiši, zgrajeni leta 1888 in obnovljeni leta 1995, boste doživeli nepozaben oddih od vsakdana. Tu boste uživali v prijaznem družinskem gostoljubju (hišo vodijo tri generacije žensk) in hkrati užili popolno zasebnost.

Vaš dan se bo vedno začel s sveže pripravljenim zajtrkom iz lokalnih sestavin, nadaljeval pa z aktivnostmi po izbiri, sproščanjem in razvajanjem. V neposredni okolici so vam na voljo pohodništvo, plavanje, kolesarjenje, ribolov,  golf, adrenalinski park, poletno sankanje … prepustite se lahko kulinaričnim in spa doživetjem, welnesu, savnanju … ali se preprosto sproščate na prelepem vrtu penziona.

Rezerviraj
Penzion Mayer

Vaše ugodnosti

V Penzionu Mayer so vam na voljo namestitve v dvoposteljnih, triposteljnih in družinskih sobah z balkoni ali brez, izberete pa lahko tudi namestitev v brunarici, samostojnem objektu, primernem za pare ali manjše družine.

 Brezplačno parkirišče  Brezplačna uporaba koles
 Dvigalo / Lift  Brezplačni internet (wifi)

Naša ponudba

Sobe

Sobe

Namestitve v dvoposteljnih, troposteljnih in družinskih sobah z balkoni ali brez.

Brunarica

Brunarica

Lesena hiša oziroma brunarica na vrtu Penziona Mayer je primerna za pare ali manjše družine.